nl|en|

mr. Niels Bakker

advocaat

Niels Bakker studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2000 advocaat. Tijdens zijn studie is Niels werkzaam geweest bij de Rechtswinkel Bijlmermeer, wat zijn passie voor de advocatuur verder heeft aangewakkerd. Voordat Niels in 2016 het team van Friedberg & Mahn advocaten versterkte was hij vijftien jaar werkzaam op een middelgroot advocatenkantoor. In deze periode heeft hij zich gespecialiseerd in het insolventierecht en heeft hij de Insolad/Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht alsmede de Insolad/EUR opleiding financiële economie voor curatoren voltooid.

Niels richt zich bij Friedberg & Mahn advocaten op de algemene civiele (proces)praktijk en op het contractenrecht. Hij voorziet cliënten van praktische adviezen en is zeer ervaren in het oplossen van ingewikkelde juridische zaken. Daarnaast beschikt Niels over een gezonde dosis humor.

Niels is lid van de Nederlandse orde van advocaten, geregistreerd op de rechtsgebieden Verbintenissenrecht en Algemene praktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht).

Contact

+31 (0)20 66 44 121
+31 (0)6 52 586 271
bakker@thelawyers.nl