nl|en|

mr. Benno Friedberg

advocaat

Benno Friedberg is oprichter van Friedberg & Mahn advocaten. Binnen de rechtsgebieden Privaatrecht, Bouwrecht en Verbintenissenrecht is hij specialist in vastgoed, leisure, luchtvaart en in het oplossen van (internationale) conflicten. Benno staat middelgrote en grote ondernemingen bij, o.a. touroperators en hotelketens, in alle voorkomende zaken en treedt met grote regelmaat op als raadsman voor airlines. Ook het concreet meehelpen om vastgoedplannen te realiseren en het vastbijten in en oplossen van complexe zaken doet hij met veel plezier.

Benno Friedberg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Vastgoedrecht (subrechtsgebied Bouwrecht)
Ondernemingsrecht
Algemene praktijk (subrechtsgebied Bestuursrecht)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Benno is daarnaast o.a. lid van de Vereniging voor Vastgoed Juristen, Vereniging voor Bouwrecht en de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten. Hij is lid van de raad van toezicht van de VU Law Academy en lid van de raad van toezicht van het Amsterdam Museum. Hij is tevens honorair consul van Noord-Macedonièˆ.

Benno is een hartstochtelijk muziekliefhebber en mede-initiator van The Social Club.

Contact

+31 (0)20 66 44 121
+31 (0)6 53 255 471
friedberg@thelawyers.nl