nl|en|

mr. Judith Mahn

advocaat

Judith Mahn is medeoprichter van Friedberg & Mahn advocaten. Ze studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en met haar expertise op gebied van arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en algemeen verbintenissenrecht staat zij clie╠łnten bij die advies of procedurele ondersteuning nodig hebben.

Zowel de postacademische specialisatieopleiding onderneming & aansprakelijkheid als de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie heeft Judith met succes afgerond. Daarnaast heeft ze ook nog de opleiding tot ADR-specialist/ legal mediator gevolgd en is ze actief geweest bij de bemiddeling van geschillen via mediation. Judith is specialist in het oplossen van juridische conflicten en heeft een zeer ruime proceservaring. Ze streeft altijd naar het optimale resultaat.

Judith Mahn heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
burgerlijk procesrecht.


Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Daarnaast is Judith lid van de volgende specialisatieverenigingen: VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Procesrecht).

Contact

+31 (0)20 66 44 121
+31 (0)6 13 440 295
mahn@thelawyers.nl