nl|en|

mr. Judith Mahn

advocaat

Judith Mahn is medeoprichter van Friedberg & Mahn advocaten. Ze studeerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam en met haar expertise op gebied van arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en algemeen verbintenissenrecht staat zij clie╠łnten bij die advies of procedurele ondersteuning nodig hebben.

Zowel de postacademische specialisatieopleiding onderneming & aansprakelijkheid als de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie heeft Judith met succes afgerond. Daarnaast heeft ze ook nog de opleiding tot ADR-specialist/ legal mediator gevolgd en is ze actief geweest bij de bemiddeling van geschillen via mediation. Judith is specialist in het oplossen van juridische conflicten en heeft een zeer ruime proceservaring. Ze streeft altijd naar het optimale resultaat.

Judith is lid van de Nederlandse orde van advocaten en geregistreerd op de rechtsgebieden arbeidsrecht, burgerlijk procesrecht en algemene praktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht). Daarnaast is Judith lid van de volgende specialisatieverenigingen: VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), en de NVvP (Nederlandse Vereniging voor Procesrecht).

Contact

+31 (0)20 66 44 121
+31 (0)6 13 440 295
mahn@thelawyers.nl