nl|en|

Over ons

Friedberg & Mahn advocaten is een boetiekkantoor gevestigd in Amsterdam-Zuid. Wij zijn persoonlijk betrokken bij al onze klanten. Wij geven individuele aandacht en staan altijd naast, voor en achter onze klanten. Dat levert langdurige relaties op. Daar zijn we trots op.

Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, leisure en luchtvaart. Wij vormen een hecht team en vertegenwoordigen een breed scala aan vakinhoudelijke expertises. Wij beschikken over veel juridische vlieguren, dagelijks acteren wij op het allerhoogste niveau.

Wij luisteren, geven praktische adviezen en procederen: wij vechten voor uw zaak, ook als u twee nul achterstaat. Wij zetten onze tanden graag in gecompliceerde zaken, daar houden wij van. Wij zijn analytisch, weten strategisch te manoeuvreren en zijn oplossingsgericht. Wij beschikken over een zeer omvangrijk netwerk waardoor we snel kunnen schakelen. Wij kennen het klappen van de zweep.

Wat ingewikkeld is maken wij helder. Wij creëren ruimte waar mogelijk, en zijn vindingrijk. Wij bedenken creatieve, eigenzinnige oplossingen en zijn overtuigend. Daarmee bereiken we resultaten.

Wij zijn Friedberg & Mahn advocaten.